Sunday, September 14, 2014

Stage Fright

Assalammualaikum w.b.t

Hye chuuolls!

I have witten a post before but i had deleted that post due to some reasons (unmatured). Post pasal stage fight tu la. Actually, I have a stage fright. Yes, unbelievable because everyone knows that i really talk a lot and i can talk with anyone. Pelik? Aku pun rasa camtu.

Contohnya bila pergi karaoke, dengan kawan kawan yang selalu dengar aku nyanyi terpekik pekik tu aku aku tak malu la. Tapi kalau karaoke dengan orang yang sekali sekala je dengar aku nyanyi, I will stand at the corner of the room and sing without even look at them. Because I felt so embarassed. Gila kau, suara tak berapa nak sodap pastu nak nyanyi confidently memang bye bye la. Tak caya tanya kengkawan lain. Memang aku akan diri dekat corner room.

And aku jenis kalau nervous je mesti cakap lelaju. Lagi-lagi time perhimpunan. I was a prefect in secondary school for years and I always be the MC for assembly every monday morning but still, the anxiety just can't leave me alone huh?

Solution aku? I will try to imagine that I there is just few of my friends in front of me. Kalau time karaoke, I will close my eyes and just sing. Orang ingat aku nyanyi dengan penuh perasaan padahal aku malu tu. hmm. pecah rahsia kat sini.

Jangan tanya aku lagi kenapa aku asyik sebut kraoake je berulang kali. I wanted to go karaoke so badly. Semua tengah ada class. Everyone is so busy. I am just waiting for my turn to fly soon. Eh? I told you guys in previous post that I will be studying in India right? Hehehe.

Nervous, scared and excited yo !

Doakan baik baik ya! Makasih.

1 comment:

Blog's Followers