Wednesday, September 17, 2014

Food Hunt : Del's Kitchen.

Assalammualaikum w.b.t

Hye chu ols. Last few days aku craving makan pavlova pastu dekat jb ni tak taulah ceruk mana cafe yang ada jual pavlova aku pun taktau. Actually aku boleh je buat sendiri tapi biasalah aku malas nak pukul whipped cream tu ha! Jadi aku pun hari hari dok cakap kat mama " I really want to eat pavlova" Siang Malam Pagi Petang pavlova je yang aku mintak. Mama suruh buat sendiri je, aku bagi alasan buah buah kat kedai tak fresh. Ya, terbukti aku memang mengada.

Pastu Mama dengan rela hatinya bawak aku dengan adik pergi satu cafe ni. Del's Kitchen. Comel je cafe ni. Sebelum ni Abah pernah bawak makan sini tu yang teringat ada pavlova kat sini. Lagipun makanan kat sini sedap bak hang! Kiranya item item dia semua yang memang sedap dimakan.

Simple deco but cute

soto nasi yang yummy berserta begedil (eja camtu kot)


Nasi Goreng/ Fried Rice 

Kangkong Belacan and Asam Pedas for Mom


And that is the pavlova that i craved about for dayss.

So here is the address if you would like to try (which I suggested) :

61, Jalan Kuning 2, Taman Pelangi, Johor Bahru, 80400, Johor Bahru, Johor, 80400


Tel : 07-331 1611


Bye~~

No comments:

Post a Comment

Blog's Followers