Saturday, May 18, 2013

Selamat Datang Pelajar 4th Batch Asasi Sains UMS 2013/2014

Assalammualaikum w.b.t.


Hye everyone. First of all, I want to congratulate dear juniors yang manage to chosen to Asasi Sains UMS 2013/2014. Tak rugi ambil kalau betul-betul minat.

Anyway kepada sesiapa yang dah buat decision nak masuk Asasi UMS ni, diucapkan selamat datang. Semoga kita dapat bertemu dkt sini.

Kepada yang still lagi ragu-ragu pasal nak masuk sini, bolehlah tanya saya dgn menghantar email di belahehehe@yahoo.com - ataupun facebook message , FB Name : Bella Nor Nabillah - ataupun ke twitter saya : @bellaazman

Don't worry pasal ragging or whatsoever. Takde pun terjadi kat sini. Alhamdullilah setakat ni, ums students semua baik-baik belaka. Peramah. Serious tak tipu. Contohnya macam kami-kami nilah hehe

Btw, my friends and I adalah AJK bagi Minggu Suai Mesra (MSM) iaitu orientasi korang. Barisan AJK kami tidak sombong dan sgt melayan kerenah orang. Yelah kalau orang buat baik, kita buat baik jugalah kan.

Sesiapa yang dtg sin, decide naik flight kan, saya adalah diantara penyambut anda di airport. Jumpa kat sana nanti tau.

Lagi satu, kalau terjumpa ke nak tanya apa-apa bila korang dh sampai sini nanti bolehlah tegur-tegur kita ni kan. InsyaAllah kalau boleh tolong, kita tolong hehe.

Lastly, Selamat Datang and glad to meet u all later !

Bye

No comments:

Post a Comment

Blog's Followers